Pradžia
Apie Mus

faber_klasikaDėkojame, kad apsilankėte mūsų internetinėje svetainėje.

Klasikiniai baldai – tai natūraliai sendinti klasikinio stiliaus subtilios prabangos interjerams skirti baldai. Iš mūsų įsigytas baldas taps didele puošmena klasikos mėgėjo namuose, o moderniame interjere jis pagyvins ir sušildys griežtas šiuolaikinio dizaino linijas. Baldai pulsuoja rankų darbo šiluma, unikali sendinimo technologija padaro kiekvieną baldą nepakartojamą.

Klasikinių baldų gamintojų  pagrindinis tikslas yra atkuriamų įvairių istorinių laikotarpių baldų kokybÄ—, iÅ¡laikanti nepaliestÄ… stilistikos nuoseklumÄ… ir baldo istoriÅ¡kumÄ…. Naujausių informacinių technologijų galimybÄ—s ir nuoseklus baldų gamybos istorijos tyrinÄ—jimas  leidžia pasiekti puikių darbo rezultatų, derinant istorinÄ™ stilistikÄ…, klasikinį grakÅ¡tumÄ… su griežtais Å¡ių laikų reikalavimais.

MÅ«sų siÅ«lomų baldų meistrai iÅ¡tikimai laikosi senųjų baldų meistrų tradicijų. SenovinÄ—s iÅ¡pjaustymo, sujungimo gudrybÄ—s leidžia medžiui "judÄ—ti", iÅ¡vengiant įtrÅ«kimų, deformavimosi. Baldus puoÅ¡ia dekoratyvinÄ—s detalÄ—s bei inkrustavimas, rankų darbo raižiniai. Gaminiai lakuojami â€atvirų porų†laku, sendinami, naudojant natÅ«ralų molį, senovinÄ—s receptÅ«ros biÄių vaÅ¡kÄ… bei gumos lakÄ….

IlgametÄ— baldų meistrų patirtis leidžia pagaminti baldÄ…, kuris yra ne tik gražus, kokybiÅ¡kas, bet ir skleidžia ypatingÄ… Å¡ilumÄ… bei jaukumÄ…, kuris nÄ—ra “matÄ™s†mirties, karų bei skaudžių iÅ¡gyvenimų, kuris pagamintas iÅ¡ ekologiÅ¡kos medienos, “pasenÄ™s†per kelias dienas, o ne Å¡imtmeÄius, taÄiau pasiruoÅ¡Ä™s tarnauti labai ilgai.

Mes tikime, kad Jūs būtinai atrasite tai ko ilgai ieškojote.

Pagarbiai,
Jūsų Faber klasika